Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News ticker
  • Bienvenue sur le nouveau forum VeryGames
  • Welcome to the new VeryGames forum
  • VeryNews

    Problem configuring Cl_interp ! Stay 100 MS


    gurbie
     Share

    Recommended Posts

    Hello

     

    I currently have problems with the cl_interp configuration.

    I try different values in the console and also in the Autoexe. Cfg : cl_interp 0.01, 0.0302 , 0.0152 ect ...

    But I have no change, my herp stay as 100 ms ...

    In short, I'm on MAC, I've configure my game properly, but this point missing...

    If you therefore to give me some information, it will be TOP 8-)

     

    Gurb ( French Community )

    Link to comment
    Share on other sites

    • 1 year later...

    Hey, just saw your problem :D

     

    Try putting this into your autoexec, and or replace it with what you have now, this should work perfectly :)

     

    Put rate down to 50000 or 35000 if you don't have that good net, or else you might experience some lag spikes etc :)

     

    rate "100000"

    cl_cmdrate "66"

    cl_updaterate "66"

    cl_interp_ratio "1"

    cl_interp "0"

    cl_lagcompensation "1"

    cl_pred_optimize "2"

    cl_predict "1"

    cl_predictweapons "1"

    cl_smooth "0"

    cl_smoothtime "0"

    cl_wpn_sway_interp "0"

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

     Share

    ×
    ×
    • Create New...