Jump to content
News ticker
  • Bienvenue sur le nouveau forum VeryGames
  • Welcome to the new VeryGames forum
  • VeryNews

    serveur css ne démarre plu..


    alphasteam

    Recommended Posts

    j'ai le dedigames #181 est un serveur ne démarre plu depuis un crash N°5694 je n'arrive plu a le démarrée dans log console sa m'affiche sa

     

    [color=#FFFFFF][font=Terminal]Using map cycle file 'mapcycle.txt'. ('cfg/mapcycle.txt' was not found.)[/font][/color]
    [color=#ff0000][font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]Attempted to create unknown entity type info_ladder!
    Can't init info_ladder[/font]
    [font=Terminal]func_physbox (ballon) at (-2764.000 -1024.000 80.000) using obsolete or unknown material type.
    Set motd from file 'motd.tx./vg_run: line 429: 29993 Segmentation fault $HL_CMD[/font]
    [font=Terminal]Add "-debug" to the ./vg_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
    Mon Feb 10 17:39:25 CET 2014: Server restart in 10 seconds
    [/font][/color][color=#ff0000][font=Terminal]Mon Feb 10 17:39:35 CET 2014: Server Quit[/font][/color]

    la chose qui m'intrique c'est sa : Add "-debug" to the ./vg_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem

    Edited by alphasteam
    Link to comment
    Share on other sites

    Regarde au niveau de tes plugins, un des erreurs (segmentation fault) vient souvent de là.

     

    Il a tout dis, enlève les plugins 1 à 1, rédémarre ton serveur à chaque fois, et tu devrais voir d'ou ça vient, si celà ne fionctionne toujours pas, c'est un probleme de server.cfg qui redirige vers une cfg qui redirige sur le server.cg

    Link to comment
    Share on other sites

    Join the conversation

    You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

    Guest
    Reply to this topic...

    ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

    ×
    ×
    • Create New...